Bedrijfsmassage

Bedrijfsmassage ook bij u op kantoor? Bij mw massages kan het!

Stoelmassages op de werkvloer

Als mensen gemotiveerd zijn en zich goed voelen, kunnen ze bergen verzetten. Gedreven medewerkers die goed in hun vel zitten maken het verschil; voor de organisatie, de klanten en hun omgeving. Hoe beter zij zich voelen, hoe beter de organisatie functioneert. Een stoelmassage is een goede investering en een gebaar dat door uw medewerkers zeker wordt gewaardeerd.

Wat zou er gebeuren als kantoorklachten als stijve nekspieren, rugpijn of een lamme arm verminderen? Als het ziekteverzuim vermindert en de productiviteit toeneemt? Als een werkgever iets terug kan doen wat werkt en personeel motiveert?

De stress die werkdruk met zich meebrengt, vergt veel van ons lichaam en onze geest. Dat hoeft geen probleem te zijn, als we maar regelmatig ontspannen. Doen we dat niet, dan kunnen werkdruk, stress en een verkeerde houding leiden tot verzuim en klachten als hoofdpijn, stijve nek of schouders, rugklachten, pijnlijke gewrichten en rsi.

Uit onderzoek blijkt dat een stoelmassage op regelmatige basis klachten vermindert en helpt voorkomen. Stoelmassages zijn een fijne afwisseling tijdens een drukke werkdag. In 15 á 20 minuten kun je ontspannen en weer opladen. De massage brengt lichaam en geest in balans.

Betaling door werkgever

Als onderdeel van het arbobeleid kan u als werkgever beslissen om werknemers de mogelijkheid te bieden om periodiek deel te nemen aan een stoelmassage. Met ingang van de nieuwe werkkostenregeling in 2011, worden de stoelmassages door de belastingdienst zonder verdere voorwaarden als een vrije verstrekking beschouwd en is deze voor de werkgever aftrekbaar van de loonbelasting. Tevens kan de in rekening gebrachte BTW in mindering worden gebracht op de omzetbelasting.

Voor overheidsinstanties is de BTW in enkele gevallen (gedeeltelijk) terug te vorderen.

Betaling door werknemer

U kan ook de mogelijkheid bieden om op eigen kosten deel te nemen. U stelt dan de ruimte ter beschikking en de kosten worden door de werknemers zelf betaald. De kosten kunnen direct aan mw massages worden voldaan of via de werkgever.

De minimale afname per locatie bedraagt 6 stoelmassages per keer dat een stoelmasseur aanwezig is.

Meer informatie? Neem dan contact op via het contactformulier.