Lomi Lomi massage in Haarlem

Let op, deze massage wordt niet meer los gegeven, maar de technieken zitten wel verwerkt in de combi massage!

Lomi Lomi is een zeer mooie massagevorm welke is voortgekomen uit de prachtige traditie en cultuur van de Hawaiiaanse eilanden. Op Hawaï wordt deze massage van generatie op generatie doorgegeven. De Lomi Lomi weerspiegelt de bewegingen en ritmes van de natuur, van sprankelende watervallen tot krachtige oceaangolven. In de filosofie van de inwoners gaat het hierbij vooral om liefde en harmonie.

Lomi is de Hawaiiaanse term voor massage en betekend “drukken, kneden, wrijven”, Hawaiiaanse bloemmaar ook “met fluwelen pootjes van een tevreden kat aanraken”. Het woord is verdubbeld, omdat de betekenis dan nog enkele malen sterker wordt.

Deze lichaamsmassage is geweldig om te ontvangen, mooi om te zien en heft zeer snel blokkades op. De Lomi Lomi massage herstelt de levenskracht en heeft een stimulerende werking op de spieren, het zenuwstelsel, de zintuigen, de bloedsomloop en de organen. Daarnaast verbetert de massage de toevoer van zuurstof, de stofwisseling en afvoer van de afvalstoffen. Na de Lomi Lomi massage voel je je als herboren. De uitvoer gebeurt voornamelijk met de onderarmen door mooie lange en vloeiende bewegingen over het lichaam toe te passen. Het is dan ook een uiterst relaxte massage om te mogen ontvangen.
De nadruk van de behandeling ligt op ontspanning en het wegnemen van angsten, ergernissen en andere negatieve emoties. Die emoties zouden ziektes kunnen veroorzaken. Het lichaam wordt rustig en komt in het eigen harmonische, natuurlijke ritme.

  • Verhoogt metabolisme
  • Vermindert spier- en gewrichtspijnen
  • Vermindert stess en de gevolgen van stress
  • Stimuleert bloedsomloop en lymfsysteem
Lomi Lomi massage

Lomi Lomi massage

Indien je deze massage vorm nog nooit gehad hebt, dan is dit eigenlijk wel een MUST om hem een keer te onder gaan.

 

Bekijk hier een filmpje om een indruk te krijgen van de massage

Let op:
-Volgens de Hawaiiaanse traditie zal je bloot op tafel liggen, uiteraard wordt je toegedekt.
-Er wordt veel olie gebruikt, hou er rekening mee dat er wat olie in de haren kan komen. Er zijn genoeg handdoeken om je af te nemen, er is alleen geen douche mogelijkheid.