Massage behandelingen

MW Massages biedt verschillende massage behandelingen aan.

Welke massage kies jij?

Dat hangt natuurlijk helemaal af van wat jij wilt en wat jouw lichaam nodig heeft. Hieronder een opsomming van de massages waaruit je kan kiezen. Wil je meer informatie over een massage? Lees dan snel verder of neem contact op.

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage zorgt voor een verlichting in je spieren en dat jij even heerlijk kan ontspannen. Een ontspanningsmassage is erg goed voor je lichaam als net hebt gesport of voordat je gaat sporten. Je kan ook heel goed een ontspanningsmassage nemen wanneer je nek- en schouderklachten aan het ontwikkelen bent of hiervan al last hebt. Deze massage richt zich op de spiermassa en probeert de spierknopen te verminderen.

Lees meer…

Lomi Lomi massage

Heb je een stressvolle week achter de rug? Kies dan voor een Lomi Lomi massage. Deze massage zal dan meer tot zijn recht komen. De Lomi Lomi massage is heel zacht en zorgt dat je even helemaal in de watten wordt gelegd. Ideaal om de week mee af te sluiten en het weekend te starten.

Lees meer…

Polariteitsmassage

“Scherp” blijven en toch volledig ontspannen. Dat kan met een polariteitsmassage. Een polariteitsmassage is een massage waarbij veel wordt afgewisseld in technieken. Deze massage kan emotionele blokkades doorbreken en zorgt ervoor dat je weer helemaal lekker in je komt te zitten.

Lees meer…

YONI MASSAGE

De Yoni massage in een vervolg op de polariteitsmassage en is alleen bedoeld voor vrouwen. Bij deze massage ga je op een liefdevolle manier jouw meest intieme blokkades doorbreken. Een massage die niet voor iedereen is weggelegd, maar waar wel veel voldoening uit gehaald kan worden.

Lees meer…

combi massage

Weet je niet zo goed wat je wilt of vind je bepaalde technieken uit verschillende massages fijn. Neem dan een combimassage. Deze massage wordt helemaal op jou wensen en jou klachten afgestemd. Dit is een hele fijne manier om te ontspannen als klacht gericht gemasseerd te worden.

Lees meer…

MW Massages – Jouw masseur in Haarlem