Polariteitsmassage – voel je vitaal

Bij de polariteitsmassage ligt de nadruk op de energiehuishouding. Door deze massage voel jij je weer vitaal en totaal ontspannen.

Let op, deze massage wordt niet meer los gegeven, maar de technieken zitten wel verwerkt in de combi massage!

Wat is een polariteitsmassage?

Polariseren betekent tegenstellingen. Bij deze massage draait het om de constante afwisseling van technieken. Dan moet je denken aan harde en zachte technieken, maar ook diepe en oppervlakkige, en snelle en hele langzame technieken. Doordat er verschillende technieken gebruikt worden ben je met je aandacht bij de massage, hierdoor gaat de energie stromen. Deze massage kan blokkades doorbreken en zorgt ervoor dat jij je vitaler gaat voelen. Je kan dagen na de massage er soms nog effect van hebben.

Wanneer kies je voor een polariteitsmassage?

De polariteitsmassage is het handigst om toe te passen als je niet lekker in je vel zit, wanneer je het idee hebt dat je levensenergie niet goed stroomt, je koude voeten en/of handen hebt, je met een vervelend onderbuik gevoel zit of wanneer je toe bent aan een ander soort massage. Je energie loopt, net zoals bij de bloedsomloop, door en over je lichaam in een soort aderen. Deze aderen worden ook wel meridianen genoemd. Het kan wel eens voorkomen dat je blokkades creëert. Hierop heb je geen invloed, maar dit kan wel heel vervelend zijn. Heb je zware / moeilijke tijden meegemaakt of op een andere manier een trauma opgelopen? Dan kan je deze vasthouden in je lichaam. Je krijgt dan verkrampingen, ook wel blokkades genoemd.

Nog meer interessant om te weten…

Bij het oplossen van blokkades kunnen emoties vrij komen. Dit kan zorgen dat je tijdens of na de massage verdrietig wordt, of juist heel vrolijk, of lacherig, of een heel gelukkig gevoel kan krijgen. Dit zijn hele normale reacties. Mocht dit tijdens de massage gebeuren, dan gaat de masseur gewoon door. Wanneer de emoties de overhand nemen zal de massage tijdelijk stil gelegd worden. In overleg wordt de massage weer opgepakt of beëindigd.

Bij deze massagelig je bloot op tafel. Uiteraard wordt het lichaam afgedekt en wordt de penis/vagina niet mee gemasseerd. De rest van het lichaam zal wel worden behandeld. Indien dit niet gewenst is, dit graag vooraf aangeven aan de masseur.

Er is ook een vervolg op de polariteitsmassage, dit is Yoni massage. Deze massage behandeling is alleen voor vrouwen bedoelt. De Yoni massage kan de intieme blokkades mogelijk opheffen en geeft de persoon een boost aan energie.

.

Klik hier voor een introductie filmpje van de polariteitsmassage