Yoni massage in Haarlem

Yoni massage

 

Yoni massage in Haarlem

Yoni massage

Yoni’ is het Sanskriet woord voor vagina. De yoni wordt uitwendig en inwendig gemasseerd met als doel het loslaten van spanning en trauma en het bevrijden van gestagneerde energie. In het bekkengebied, in de yoni aan de buitenkant én aan de binnenkant, zitten namelijk veel gevoelige plekken, die door middel van zachte en liefdevolle massage meer kunnen openen, stromen en helen.

Hoe ziet yoni massage eruit?
Eerst wordt het lichaam liefdevol en openend gemasseerd, waarna de aanraking zich langzaam verplaatst naar het gebied van onderbuik, heupen, liezen en de schaamstreek.
Eerst wordt voorzichtig en aandachtig de buitenkant van de yoni gemasseerd. Hier kun je al verschillende pijnlijke plekken tegenkomen; dit is gestagneerde energie. Met behulp van diepere druk, ademhaling en evt. geluid helpen we je lijf om deze spanning los te laten.
Wanneer daar ruimte voor is en je het echt toe kunt laten, breng ik voorzichtig een vinger een klein stukje in de yoni. Steeds nodig ik je uit om diep in je bekken te ademen, te bewegen en geluid te maken, zodat je spanningen los kunt laten en helemaal toe kunt laten wat er gevoeld kan worden. Dat kan

Yoni massage door MW massages

Yoni behandeling

pijn zijn, verdriet en verkramping, maar ook ontspanning, plezier en opwinding. Hierover wisselen we tijdens de massage uit.
In volledige afstemming met jou kunnen we dieper in de yoni werken op die plekken waar verharding is, zodat je voelt hoe het steeds zachter en opener wordt van binnen en er meer ruimte ontstaat.
Belangrijk is dat we niets doen wat jij niet wilt; zorgvuldige afstemming is heel erg belangrijk. We gaan dus nóóit jouw grens over.

Wat levert het je op?

  • Je heelt oude pijn, blokkades en verdoofdheid
  • Je ervaart een levendig en stromend bekken
  • Je ervaart je yoni en baarmoeder als een onmisbaar deel van je lijf en je vrouwzijn
  • Je krijgt meer gevoel bij en plezier in (en zin in) seks
  • Je komt makkelijker tot een orgasme en je orgasmes kunnen intenser worden
  • Het geeft je een boost aan energie

Setting
De sessie vindt plaats op een massagetafel. Je bent naakt. Er wordt gebruik gemaakt van zuivere, biologische olie die zacht is voor de yoni. Ontspannende muziek voert je in jouw innerlijke diepte. De massageruimte is aangenaam warm, zodat je je helemaal kunt ontspannen.
Afhankelijk van jouw behoefte wordt eerst de achterzijde van het lichaam gemasseerd en daarna de voorzijde.

Yoni massage kan je verder helpen

Yoni, waar je geheimen vast houdt.

De yoni en baarmoeder als ‘spons’
Bijna iedere vrouw kent verkramping rondom seksualiteit. Sommigen vrouwen hebben vroeger geleerd dat seks niet hoorde, en dat het stiekem moest gebeuren, of hebben op jongere of latere leeftijd een nare seksuele ervaring gehad die ergens diep in de cellen hebben opgeslagen. Het kan zijn dat je door een miskraam, een abortus, een moeizame bevalling of een operatie in het bekkengebied vervreemd bent geraakt van het meest intieme deel van je.

Is het niet raar?
Voor veel vrouwen is het in het begin raar en onwennig om bij hun vagina aangeraakt te worden. Maar zodra je op de tafel ligt te ontspannen, zal je merken dat het echt een hele fijne massage is. Het belangrijkste is dat er een goede opbouw in zit waarbij respect en geduld een belangrijke factor is. En een voordeel is dat ik niets van je hoef; je hoeft helemaal niks voor terug te doen.

Wat gebeurt er niet:
Tijdens de massage vinden geen seksuele handelingen of seksuele interactie plaats.

Vind je het eng?
Schaam je je voor je naakte lijf of voor je seksualiteit? Vind je het eng om rond je vagina aangeraakt te worden, voel je pijn, verdriet of spanning in je bekken of in je seks? Alles is bespreekbaar. Een yoni massage kan je helpen openen, ontspannen, en helen. Met respect voor jouw grenzen wordt er gewerkt in een liefdevolle bedding.

Hoe lang duurt een sessie en wat zijn de kosten?
Een sessie duurt tussen 60 en 90 minuten. En de kosten zijn €75,-.
Dit is inclusief een intake gesprek van 5 a 15 minuten.

Geïnteresseerd geraakt? Neem voor meer vragen contact op via het contact formulier of boek direct een massage.

Recensie:

In het begin, was ik als de dood om de stap te nemen voor de Yoni massage. Ik heb te maken gehad met seksueel misbruik, waardoor mijn eigenwaarde (gevaarlijk) laag was. Na te googlen en onderzoeken, heb ik besloten om Martijn in vertrouwen te nemen en deze methode uit te proberen. Uiteindelijk heb ik twee sessies gehad welke meer effect op me hadden, dan ik ooit had kunnen hopen/denken/verwachten.

Mede dankzij het respect die hij toont, zijn er een hoop emoties los gekomen. Daarbij ben ik mij dingen gaan realiseren die echt niet leuk, maar wel noodzakelijk waren en me uiteindelijk verder hebben geholpen. Alles gebeurd met een reden, en dus ook dat dit op mijn pad is gekomen. Ik ben Martijn dan ook eeuwig dankbaar.

 

Suus